RUTES PER LA HISTÒRIA DEL VI

Itineraris pel territori per que gaudiu del vi de l’Empordà a travès de la seva història, dels seus paisatges i la seva gent

UN TAST DE VI SINGULAR

Voleu tastar el vi de l’Empordà d’una forma diferent? Un tast d’història del vi en un lloc singular? A casa vostre?

Us volem acompanyar a conèixer la història i el vi de l’Empordà a través de visites guiades. De la mà de la Romina, arqueòloga, historiadora i amant del vi, amb un profund coneixement del territori i la seva gent, us endinsareu en la fascinant història del vi a l’Empordà. Gaudireu de racons amagats, dels paisatges més fascinants  i d’una mirada diferent dels monuments més emblemàtics de l’Empordà.

Tastareu vins empordanesos passejant per indrets on la petjada de la producció vitivinícola ha marcat fortament el territori i les persones que hi han viscut al llarg de quasi 2600 anys d’història. Una reflexió sobre la tradició mil.lenària de l’elaboració de vins a casa nostra.

Un “tast històric” passejant per indrets on la petjada de la producció vitivinícola ha marcat fortament el territori i les persones que hi han viscut al llarg de quasi 2600 anys d’història. Una reflexió sobre la tradició mil.lenària de l’elaboració de vins a casa nostra.