Carregant Esdeveniments

 

Vi i Monestirs

Sant Miquel de Cruïlles

Pecats monàstics i vins clandestins

L’Empordà és territori ric de vins i monestirs i aquest fet no és cap coincidència. De ben antic les terres empordaneses van acollir multitud de monestirs i priorats que, durant segles, van escampar el cultiu de la vinya i van anar perfeccionant l’art de transformar el most en vi.

Avui en dia moltes de les vinyes de la Denominació d’Origen s’estenen pels antics dominis monàstics i el vi que neix d’aquesta terra és fruit de l’herència dels grans monestirs que antigament van poblar valls i muntanyes empordaneses.

El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Empordà donarà a conèixer aquest llegat amb un cicle dedicat als vins i monestirs. Cada cap de setmana del mes d’octubre s’organitzarà una visita en la que es descobrirà el passat vitivinícola d’aquests monestirs tot fent un tast de vins. El Monestir de Sant Miquel de Fluvià,  el Monestir de Santa Maria de Lladó, el Palau de l’Abat de Llançà i el Monestir de Sant Miquel de Cruïlles ens descobriran les arrels monàstiques dels vins empordanesos.

Activitat coordinada per Clara Poch i Romina Ribera

Dissabte 29 d’Octubre descobrim Sant Miquel de Cruïlles

Horari: 12h. del migdia

Durada: 2 hores aproximadament

Places limitades  30 places

 

 

Comparteix-ho a les teves xarxes!