Project Description

Aquest estiu 2021 torna el Bibendum, els capvespres de vi a Empúries!

En un escenari i amb uns còmplices de luxe. El jaciment arqueològic de les ruïnes d’Empúries al capvespre tancat per nosaltres i l’equip d’Empordà Caterva disposat a transportar-nos al passat. Libacions, escenes bàquiques, vins de varietats ancestrals, àmfores i dolços de sabor antic. Un maridatge molt especial per gaudir d’Empúries i del vi DO Empordà durant les nits d’estiu. 

Estem preparant moltes altres activitats per aquest estiu, si voleu estar informats inscriviu-vos al nostre butlletí

Bibendum: Capvespres de vi a Empúries

Empúries i vi

 

La bogeria, l’èxtasi, la festa, el ritual… o un moment íntim quan cau el dia. Tot en una copa. El vi és tan antic com la poesia i la civilització occidental i el seu coneixement en conforma un dels seus pilars fonamentals.

Després del gran èxit de l’any passat, aquest estiu, torna el Bibendum, els capvespres de vi a Empúries! En col·laboració amb el MAC-Empúries, us proposem de nou un viatge al capvespre amb sabor antic; als temps que els grecs i els romans, grans amants del vi, el van beure entre les seves parets. Sota la conducció de Glops d’Història, els visitants veuran esquitxada la ruta amb picades d’ullet al passat. Es tastaran tres vins de la DO Empordà, entre àmfores i olors de varietats ancestrals.


Un maridatge molt especial per gaudir d’Empúries i del vi durant les nits d’estiu, amb el mirall d’unes cultures que el van convertir en la sang del mediterrani.

L’activitat inclou:

• Itinerari guiat de la mà de Romina Ribera de Glops d’Història, arqueòloga i sommelier especialista en història del vi.
• Escenes dinamitzades al llarg del recorregut de la mà de Jaume Prat i Sther Espigulé d’Empordà Caterva, servei educatiu i guies d’Empúries, especialistes en recreació històrica i visites dinamitzades .
• Tast de 3 vins DO Empordà (Marti i Fabra, LaVinyeta i Marià Pagès)
• La posta de sol i el jaciment tancat per a vosaltres

JULIOL

  • Dies: dissabte 31 de juliol a les 19,30h

AGOST

  • Dies: Els dissabtes 7, 14 i 21 d’agost 19,30h // Els dissabte 28 d’agost a les 19h

SETEMBRE

  • Dies: Els dissabtes 4 i 25 de setembre a les 19h, i el divendres 17 de setembre a les 19h

 

______________________________________________

A tenir en compte:
Les visites es realitzen completament a l’aire lliure, durant la visita s’haurà de mantenir la distància de seguretat indicada . El jaciment compta amb dispensadors de gel hidroalcohòlic.

_______________________________________________

Per més informació i reserves:

Al  telèfon 972 77 59 76 ( horari de 10h a 20h) o al correu  reservesempuries@gencat.cat

Us agrairem que especifiqueu en el correu electrònic de reserva si veniu amb menors de 5 anys, i que ens deixeu un telèfon de contacte per avisar-vos de possibles canvis o incidències.