Project Description

El pròxim mes d’abril arrenca a Barcelona la primera edició de l’Escola Oberta del Vi Català, una formació creada i dirigida pels fundadors i directors de La Guia de Vins de Catalunya, Jordi Alcover i Sílvia Naranjo amb l’objectiu de facilitar, mitjançant els continguts teòrics i pràctics, un element crític imprescindible pels professionals així com pels consumidors interessats pel món del vi en general, i pel vi català en particular.

 

Els consumidors estan redescobrint el caràcter català dels vins del país. Per això, l’Escola Oberta vol ser, a més d’un espai de formació, un lloc per a l’anàlisi del context actual i de la història del vi català

 

L’Escola Oberta del Vi Català està adreçada tant a professionals en actiu que vulguin millorar els seus coneixements sobre vi català, com a aquells consumidors inquiets que vulguin conèixer el sector amb més profunditat, passant per alumnes d’hoteleria i restauració o emprenedors que vulguin obrir el seu propi negoci.

 

Les classes, que arrencaran el 18 d’abril, s’allargaran durant deu setmanes i s’impartiran els dissabtes al bar de vins i restaurant El Tros Vall Llach (carrer Mallorca, 303). 

Les inscripcions es poden fer ja a través de la pàgina web de La Guia de Vins de Catalunya: https://www.guiadevinsdecatalunya.com/escola-oberta-vi-catala/