Project Description

Vespres de vi al monestir de Sant Quirze de Colera 2020

Premeu aquest enllaç per veure l’activitat programada  l’estiu 2021: Vespres de vi al Monestir estiu 2021

Rabós d’Empordà

El Monestir de Sant Quirze de Colera obre  les portes  durant les nits d’estiu.

Una visita guiada molt especial amb tast i sopar per descobrir la història dels monjos i el seu vi.

De la mà de Glops d’història, arqueòlegs especialistes en la història del vi, tastarem alguns dels vins dels productors de vins naturals de l’Albera, i seguirem el fil que els vincula a un temps on el paisatge era replet de vinyes i el vi era només fruit de l’espera i l’observació.

Un cel rogent enmig d’un paratge natural, un sopar sota les estrelles al mateix Corral de Sant Quirze, un monestir medieval i vins de petits productors que viuen i treballen protegint un entorn excepcional i poc trepitjat.

Aquest és l’Empordà que no t’esperes, una activitat per recordar a dues passes de la Costa Brava.

 Només amb  reserva prèvia.

Entrades limitades


Sopar

El Xef del Corral, membre de la cuina del vent, proposa un menú especial i diferent cada divendres. El menú consta de diferents plats a escollir, tot amb producte del territori (postres, aigua i cafè inclosos).


Dades de l’activitat

Els Divendres de Juliol i Agost i els dies 4 i 11 de Setembre
Horari: 19.00h
Lloc: Monestir de Sant Quirze de Colera
Preu: Adult 45 € (preu de reserva 20€, la resta es paga el dia de l’activitat)
La vetllada inclou tast de vins al monestir, visita guiada , entrades i sopar

Compra la reserva aquí! Clica’m! 

O contacta’ns per email o telèfon: 

622 142035

Info@glopsdhistoria.cat

*Aquesta és una activitat organitzada per Glops d’història amb la complicitat de diferents actors del territori. Participant-hi ajudes a mantenir viu el teixit productiu i el patrimoni de les zones rurals de l’Empordà .
El Corral de Sant Quirze, Fira del vi Contraban, Ajuntament de Rabós i els cellers de vi natural de l’Albera : Rim, La Gutina, Castelló Murphy, Vinyes Tortuga i Carriel dels Vilars.


Informació important

Pràcticament no hi ha cobertura en un radi de 5 km al voltant del monestir. Recomanem trucar al telèfon fix del Corral de Sant Quirze en cas de qualsevol incidència que es vulgui comunicar a l’organització en les hores prèvies a l’esdeveniment.

L’organització compta amb dispensadors de gel hidroalcohòlic i segueix totes les normes d’higiene marcades per les autoritats sanitàries.

La major part de l’activitat es realitza a l’aire lliure, durant la visita s’haurà de mantenir la distància de seguretat indicada. Segons la legislació actual és obligatori dur mascareta en espais públics, tret per beure o menjar. Les nostres visites guiades són totes amb tast de vi, moment en el qual podrem retirar-nos  les mascaretes.  

Disposem de política de reemborsament en cas d’anul.lacions generades pel context actual.