Project Description

Vespres de vi al monestir de Sant Quirze de Colera

Rabós d’Empordà

El Monestir de Sant Quirze de Colera obre  les portes  durant les nits d’estiu.

Una visita guiada molt especial amb tast i sopar per descobrir la història dels monjos i el seu vi.

De la mà de Glops d’història, arqueòlegs especialistes en la història del vi, tastarem alguns dels vins dels productors de vins naturals de l’Albera, i seguirem el fil que els vincula a un temps on el paisatge era replet de vinyes i el vi era només fruit de l’espera i l’observació.

Un cel rogent enmig d’un paratge natural, un sopar sota les estrelles al mateix Corral de Sant Quirze, un monestir medieval i vins de petits productors que viuen i treballen protegint un entorn excepcional i poc trepitjat.

Aquest és l’Empordà que no t’esperes, una activitat per recordar a dues passes de la Costa Brava.

 Només amb  reserva prèvia.

Entrades limitades


Sopar

El Xef del Corral, membre de la cuina del vent, proposa un menú especial i diferent cada divendres. El menú consta de diferents plats a escollir, tot amb producte del territori (postres, aigua i cafè inclosos).


Dades de l’activitat

Els Divendres de Juliol i Agost i els dies 4 i 11 de Setembre
Horari: 19.00h
Lloc: Monestir de Sant Quirze de Colera
Preu: Adult 45 € (preu de reserva 20€, la resta es paga el dia de l’activitat)
La vetllada inclou tast de vins al monestir, visita guiada , entrades i sopar

Compra la reserva aquí! Clica’m! 

O contacta’ns per email o telèfon: 

622 142035

Info@glopsdhistoria.cat

*Aquesta és una activitat organitzada per Glops d’història amb la complicitat de diferents actors del territori. Participant-hi ajudes a mantenir viu el teixit productiu i el patrimoni de les zones rurals de l’Empordà .
El Corral de Sant Quirze, Fira del vi Contraban, Ajuntament de Rabós i els cellers de vi natural de l’Albera : Rim, La Gutina, Castelló Murphy, Vinyes Tortuga i Carriel dels Vilars.


Informació important

Pràcticament no hi ha cobertura en un radi de 5 km al voltant del monestir. Recomanem trucar al telèfon fix del Corral de Sant Quirze en cas de qualsevol incidència que es vulgui comunicar a l’organització en les hores prèvies a l’esdeveniment.

L’organització compta amb dispensadors de gel hidroalcohòlic i segueix totes les normes d’higiene marcades per les autoritats sanitàries.

La major part de l’activitat es realitza a l’aire lliure, durant la visita s’haurà de mantenir la distància de seguretat indicada. Segons la legislació actual és obligatori dur mascareta en espais públics, tret per beure o menjar. Les nostres visites guiades són totes amb tast de vi, moment en el qual podrem retirar-nos  les mascaretes.  

Disposem de política de reemborsament en cas d’anul.lacions generades pel context actual.