Project Description

No us perdeu el millor festival d’enoturisme del pais. El pròxim mes d’abril és el mes del vi! Cada any el Vívid ofereix activitats durant aquestes dates, enguany podeu escollir entre una  cinquantena de propostes diferents per gaudir de l’empordà i de la costa brava amb una copa de vi a la mà.

Aquest any Glops d’història us proposa :

 

Veniu i beveu-ne tots del vi del monestir! Tast històric al Monestir de Sant Miquel de Cruïlles 

Coneixeu la història que vincula els monestirs benedictins i la vinya medieval a l’Empordà? Glops d’història i el celler La Vinyeta us la desvetlla en una visita al Monestir de Sant Miquel de Cruïlles. Emplenarem les copes amb vins d’arrels ancestrals; la panxa amb formatges, oli i embotits artesans; i les orelles, amb confessions dels pecats de gola de monjos devots al Déu del vi! L’activitat inclou la visita, el tast de 4 vins i un refrigeri final d’estil medieval!

Amb col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Empordà

 

🗓 Dissabte 04 d’abril. 

🕰 de 11:00 a 13:30 h

💰 24€

Inscriu-te a 👇 https://vivid.costabrava.org/activities/veniu-i-beveu-ne-tots-del-vi-del-monestirtast-historic-al-monestir-de-sant-miquel-de-cruilles/

 

De ruta per Capmany: Vinyes, cellers i patrimoni històric al peu de les Alberes

 

Deien els grecs que els humans vam sortir de la barbàrie quan vam aprendre a plantar la vinya i l’olivera. El diumenge 5 d’abril poseu-vos les xiruques i aixequeu les copes de vi! Recorrerem 3.000 anys d’història en poc més de 5 km per aprendre com ens vam civilitzar a través del vi.

L’itinerari circular seguirà una ruta planera entre vinyes, monuments megalítics i històrics del terme de Capmany. Al llarg del recorregut farem 4 parades on a través del tast dels vins dels cellers participants de Capmany descobrirem com els humans ens vam endinsar en la cultura del vi. L’itinerari finalitza amb un pica-pica de comiat a l’edifici de l’antiga Cooperativa el Parral.

Activitat guiada per Glops d’història amb tast de vins dels cellers Arché Pagès, Vinyes d’Olivardots, Pere Guardiola i Grup Oliveda.

 

🗓 Diumenge  05 d’abril. 

🕰 de 11:00 a 14:00 h

💰 10€

Inscriu-te a 👇

https://vivid.costabrava.org/activities/veniu-i-beveu-ne-tots-del-vi-del-monestirtast-historic-al-monestir-de-sant-miquel-de-cruilles/